• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Тиждень безпеки життедіяльность дітей"

"Тиждень безпеки життедіяльность дітей"

2016-05-16

/Files/images/DSCN0580.JPG

З 16.05 по 20.05 у нашому навчальному закладі було проведено «Тиждень безпеки життєдіяльності дитини».Метою проведення «Тижня безпеки дитини» є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганда здорового способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок, щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій.

Протягом тижня вихователі усіх вікових груп проводили тематичні бесіди,заняття,дидактичні ігри та індивідуальну роботу з дітьми./Files/images/DSCN0569.JPG

/Files/images/DSCN0576.JPG20 травня вихованці ІІ молодшої та старшої груп побували на екскурсії в пожежній частині , де познайомилися з нелегкими буднями служби пожежних-рятівників, а також повторили правила протипожежної безпеки та правила поведінки в надзвичайних ситуаціях. Працівники пожежної частини показали пожежні автомобілі, захисне спорядження пожежних-рятувальників, бойовий одяг та пожежно-технічне обладнання для гасіння пожеж та рятування людей, яке знаходиться в пожежних автомобілях./Files/images/DSCN0573.JPG

Діти не тільки побачили пожену машину, різноманітне обладнання для гасіння пожежі, а й посиділи в самій машині, потримали в руках водяний шланг, послухали цікаву розповідь про засоби пожежогасіння, важливість та відповідальність роботи пожежників, їхню сміливість при виконанні свого обов’язку. Діти були в захваті та на мить відчули себе справжніми пожежниками. Хлопчики вирішили обрати собі професію пожежника, щоб допомагати людям і приборкувати вогонь.

Тема безпеки життя дитини невичерпна, вона не обмежена Тижнем, а повинна звучати постійно. І ті зерна знань, умінь, навичок, які закладаються сьогодні, обов’язково знадобляться в майбутньому.

Кiлькiсть переглядiв: 379

Коментарi